I huvudet på Rojsdotter

Åsikter, tankar, vardag & fest hos familjen Rojsdotter-Lundqvist.

Ett roligt ställe

Kategori: Ellen

Idag tog vi en tur till Tyresö och leklandet Kaatach som jag tror är relativt nyöppnat. Fick tips om stället utav en ifrån mamma-gruppen. Ellen blev eld och lågor såklart och det var verkligen inga svårigheter att roa henne där! Det enda vi behövde göra var att hålla koll så hon inte ramlade någonstans och se till att hon inte rusade iväg för långt bort. Perfekt lekplats, tyckte vi. Som vanligt glömde jag kameran hemma men mobilen fick rycka in och ta några suddiga bilder.

Kaatach 1

Det enda negativa var väl det otroligt hala golvet och den jättehöga ljudvolymen. Det var jättestort och fint. Många bra leksaker man önskade att man hade hemma. Vi lekter med stora lastbilar, klättrade på klossar och gick i legosjukhuset. Klädde ut Ellen till någon slags fjäril. Hon var så söt och det fanns massor av outfits att välja mellan.

Jätte-Duplo

De hade ett jätteduplo som var kul att bygga med och en skön snurrfåtölj att sitta i. Att snurra var ännu roligare, även om man blev lite yr i bollen.

Ellen i äggstolen

Pappa och Ellen körde även bil på en stor fin väg som de byggt upp med rödljus, skyltar, pilar och allt.

Ellen åker bil

De hade även en affär-liknande avdelning eller kanske det skulle föreställa café?! Ellen gillade de randiga stolarna jättemycket och shoppingvagnarna i barnstorlek.  Trapporna upp till rutchkanorna var anpassade till hennes små ben så de blev också välbesökta. 100 gånger, upp och sen ner igen. Typ!

Butterfly-Ellen

Ja, det var ett mycket bra ställe för alla åldrar, kändes det som. Vi såg 7-åringar och ½-åringar. Alla tycktes ha jätteroligt. En pappa som satt i soffan och läste en tidning såg minst road ut.

Jaha, då var snart helgen slut (igen) och det är dagis som gäller igen på måndag. Jag tror (och hoppas) att Ellen längtar till dit, till alla leksakerna, de andra barnen och allt annat. Själv ska jag rensa ur min klädkammare i morgon tänkte jag och laga stången som gått sönder IGEN. Jag har insett att jag helt enkelt har för många galjar med tunga kläder på den och så är ju inte fästena av bästa kvalitet heller men vi hittar inga andra som funkar till den stången.

Kommentarer

  • Eva-Li säger:

    Kul att ni också gillade stället:)Vi kommer definitivt gå dit fler gånger!

    2011-02-01 | 18:06:12

Kommentera inlägget här: