I huvudet på Rojsdotter

Åsikter, tankar, vardag & fest hos familjen Rojsdotter-Lundqvist.

ÄNTLIGEN är prinsen hos oss!

Kategori: Allmänt

Jag kan stolt presentera klumpen i magen! Det var en stor guldklimp, så inte undra på att min mage var jättestor på slutet! 5040 g och 56 cm lång var han vår underbara son. Född kl: 03.31 den 6 maj.
 
 
Här ligger vi och gosar på morgonkvisten. Han är bara några timmar gammal! Jag är SÅ lycklig, glad och tacksam för att vi lever och mår bra! Hormonerna gör att man inte kan sluta le.
 
Han har fått namnet Edvin. Det tog tid att välja namn och vi var inte helt säkra förrän vi sett honom men nu känns namnet rätt. Smeknamnen är många men Eddie, klumpen och dirren (som i direktör/dirigent beroende på beteende) är poppis, liksom lillebror.
 
Ellen fick träffa honom tillsammans med farfar som passat Ellen under hela vår sjukhusvistelse, på kvällen samma dag och hon är så otroligt stolt över att ha blivit storasyster och är väldigt försiktig med honom. Först vågade hon inte ens röra vid honom mer än nån sekund i taget.
 
 
Här är en till som är stolt och lycklig! Kalle är en riktigt klippa och vi har nu 10 underbara dagar på oss att tillsammans vänja oss vid att vara en tvåbarnsfamilj. Än så länge känns det underbart men vi är båda lite trötta såklart. Jag har inte sovit så värst mycket men i natt blev det flera timmar och jag känner mig mycket utvilad. Kalle har lättare för att sova och kan sova i ljud och larm osv. Så han har fått riktigt bra med sömn men har däremot inte mitt hormonpåslag och är därför ändå riktigt trött.
 
 
Passar på att tacka för alla fina gratulationer på facebook och sms och för de fina blommor, presenter och låneprylar från våra härliga vänner. Det är så himla gulligt av er och vi känner oss riktigt rörda över ert engagemang och glädje.
 
Extra stort tack till farfar som passat Ellen hela tiden och till våra närmaste grannar som fixade en fin middag på hemfärdsdagen, gav både oss och Ellen fina presenter samt var barnvakt över natten (Ellen sov över hos Anna och Tomas tillsammans med bästisen Alfred och Elliot och det var såklart jättespännande och gick HUR BRA SOM HELST.) så att vi kunde koncentrera oss på Edvin. Till sist TACK till Josefine som skickat kassvis med kläder och prylar, blöjor och bindor och andra bra och ha-grejor.