I huvudet på Rojsdotter

Åsikter, tankar, vardag & fest hos familjen Rojsdotter-Lundqvist.

Fortsatt väntan men nu med bästa sällskap!

Kategori: Allmänt

Jaha, inget nytt under solen då vi snackar tillökning, tyvärr. Denna veckan är min mamma på besök och det är himla skönt med sällskap nu för då tänker och längtar jag inte riktigt lika mycket. Vi försöker hitta på något varje dag att roa oss med och hittills har vi shoppat lite, gått i affärer, varit med Ellen på 4H-gård och ridit, fikat och storhandlat och ja.... lite av varje. I lördags fyllde jag 39 år och det firades med smarrig morotskaka, som mamma bakade!
 
 
Sen åkte vi till Vällingby C och shoppade en fin tröja och en härlig munkjacka till mig (som jag fick i present av mamma och pappa) och Ellen klippte sig. En rejäl toppning och kort lugg. Blev riktigt sött. Kalle har varit superpysslig hela helgen och bytt däck på bilen, tvättat vinterdäcken och städat, tvättat och donat. Ellen var bjuden på påskpyntar-party hos grannen där hon lekte med massor av andra barn, målade ägg och fick gå på äggskattjakt i trädgården. Jag fick massor av fina hälsningar och vackra blommor i lördags också och Ellen hade ritat en fin teckning. Av Kalle fick jag en superfin eltandborste med massor av finesser, laddningsbart reseettui och laddningsglas att ställa tandborsten i. Jättefin och kanonbra. Är så nöjd! Speciellt med det lite större borsthuvudet, då andra har små runda som jag ogillar.
 
 
I söndags var vi till Akalla 4H-gård på favorit i repris. Ellen red på hästen Ronja, gungade på alla gungor, klappade minigrisarna och tittade på andra djur.
 
 
 
 
 
Vi har också fixat lite påskfina krukor ( tre olika) som står lite utspritt på framsidan. Nu har de slagit ut lite mer men ännu blommar inte pärlhyacinterna och de stora narcisserna. Såg att grannen blivit av med både penséerna och tulpantopparna så i natt har vi haft rådjursbesök! Förbannat också!
 
 
I dag besökte vi Kistagallerian och mor shoppade sig ett par tights och en supersnygg knalligt orange tröja samt en fin matchande scarf. Jag håller mig lugn på shoppingfronten nu och sparar slantarna till att köpa nya sommarkläder sen lite längre fram men oj vad mycket fint jag såg nu.... typiskt. Till Ellen såg jag också en hel del fina saker på Next men jag avvaktar. Det var inte så länge sen jag shoppade loss till henne och bebis, så klädkontot är lite skralt faktiskt. Dessutom har jag fått låna massor med fint av Josefine, så vi behöver inget till bebisen i klädväg nu.
 
 
Denna blogg avslutas med världens sötaste valp som min mor ska hämta på torsdag. Hon ska heta Berta. Visst är hon helt bedårande!? Åh, så gudarnas söt. En precis sån som jag själv önskat mig...undrar om det är därför som hon skaffar den?! Dessutom får Berta sen sällis av en till men hon är inte född ännu. Ska bli så roligt och spännande att få träffa Berta i maj sen när jag och barnen åker ner till Kalmar för att fixa mammas och pappas trädgård och för att bara ha det gott och mysigt hos dem i Smedby.