I huvudet på Rojsdotter

Åsikter, tankar, vardag & fest hos familjen Rojsdotter-Lundqvist.

Nya frisyren

Kategori: Ellen

Det gick jättebra hos frisören och fin blev hon också! Det tycker i alla fall vi. Jag kan i och för sig tycka att luggen blev i kortaste laget men den växer så fort. Nacken blev jättefin. Här kommer de utlovade bilderna på sötnosen.

Nacken

Framifrån

Fjärrkontrollen är en favorit och har så varit länge nu. Högst irriterande I might add, för hon både höjer och sänker ljudet samt byter kanal, fast aldrig när man själv vill!

Hon "pratar" mycket mer sedan någon vecka tillbaka. Långa haranger av joller i olika tonfall. Låter lite som kinesiska faktiskt. Mycket roligt att lyssna på. Annat som Ellen tycker är roligt just nu är att plocka i och ur saker ur lådor och burkar. Halsdukar, vantar och mössor ifrån byrån ligger spridda över hela lägenheten och man hittar leksaker i soptunnan, byrån, kökslådan och i vällingkartongen som står på en pall i köket. En del saker har tyvärr kastat också på detta vis, då hon lagt dem i blöjsopen eller lyckats med konststycket att hiva ner en leksak i soptunnan som man ju öppnar och stänger till flera gånger under matlagning t ex.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: