I huvudet på Rojsdotter

Åsikter, tankar, vardag & fest hos familjen Rojsdotter-Lundqvist.

Ajaj i pannan & superskoj i gungan

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Ellen bara varit hemma och tagit det lugnt på förmiddagen. Hon har haft en riktig sovdag idag. Lite synd då solen faktiskt sken men sover hon så sover hon...

På eftermiddagen när hon vaknat ifrån sin lunchlur var hon på dåligt humör. Tänk vad det går upp och ner för den lilla damen. Hon ville inte sitta i knät, inte leka med sina leksaker, inte ha mat och blöjan var bytt så jag visste inte vad jag skulle hitta på. Telefonen ringde och det var min mamma. Vi pratade en stund, Ellen ville gärna knappa på telefonen och prata med mormor (lyssna på). Rätt var det var så small det bara till och hon hade lyckats slå pannan i bordskanten! Ajaj, så ledsen hon blev. Hon hade lutat sig fram för att rycka tag i sin haklapp som låg på bordet och handen som hon stödde sig på i soffan gled över kanten så hon tappade balansen, stackarn. Jag satt precis brevid och till och med tittade på henne och hann ändå inte rädda situationen. Tänk så vansinnigt fort det går! Tröstade en stund sen var allt som vanligt och vi gjorde i ordning oss för att gå till Gubbängen där flera av tjejerna från mammagruppen skulle vara. Det var en s.k familjedag på den öppna förskolan. Det fanns hoppborg, tufftufftåg, clown osv. Massor med folk och massor med barn i olika åldrar. Kalle mötte oss precis utanför och Ellen fick sitta på hans axlar och titta på clownen som showade. Det var ganska hög ljudvolym och definitivt för lite äldre barn men en liten stund tyckte hon det var roligt.

clownen Sam

Sen gick vi till gungställningen där Malena och Leo gungade för fullt. Ellen fick för första gången gunga och hon tyckte det var jätteroligt! Vi gungade en bra stund och Leo också. Han hade varit på babysim och sedan varit på familjedagen sedan kl. 16.00 så han var lite trött och satt nästan och somnade i gungan. Haha, det såg så sött ut.

Ellen gungar

Superroligt att gunga ju!

Nu har vi varit och handlat lite mat och Kalle har stekt pannkakor som väntar på mig nu. Ellen ska också få pannkaka, fast utan salt. Det är första gången hon får smaka. Ska bli spännande och se vad hon tycker om det!

Kommentarer

  • Heddan säger:

    Busunge! Hon ser ut lite som Emil i Lönneberga på gungbilderna. :)

    2010-05-27 | 21:14:09

Kommentera inlägget här: