I huvudet på Rojsdotter

Åsikter, tankar, vardag & fest hos familjen Rojsdotter-Lundqvist.

Söndagsshopping i Haninge C

Kategori: Ellen

Idag har lilla familjen shoppat loss i Haninge C. Ellen fick 3 fina scarfs från Name it, med fleece på baksidan för bättre väta-motstånd och dessutom fick man en flaska badolja på köpet...

scarfs & olja

 ...och från Kappahl en lite tunnare overall, hon blir svettig i den blå och snart är det ju lite varmare ute också.

 Grå overall från Kappahl

Sen köpte vi ett jättesött kit i gult på Cubus för bara 99 kr, som hon kan ha till våren/försommaren...

Gult set ifrån Cubus

 ... och 3 dreggelhaklappar samt en stor tröj-haklapp-grej i galon och vattenavvisande material på armarna till när hon ska äta, (på H&M) för den här damen har inte lärt sig att sitta still med armarna och händerna far runt överallt samt att hon spottar ut en hel del av den puré hon äter och det hamnar ju på magen. Den vi har nu är inte i galon och därför smyger sig fukten igenom och ger fläckar på kläderna ändå, vilket är himla dåligt eftersom det är ju det den är till för! Hoppas denna nya funkar bättre.

Mattröja och dreggelhaklappar

Mamma fick två små flaskor med coolt nagellack. Ett grönt och ett blått. Pappa fick vårfina beige byxor. Sen åt vi sushi och thaiwok innan vi körde till Maxi för att handla blomjord och lite annat smått. Nu ska jag plantera om mina vintertrötta blommor så de väcks till liv igen. Dags att frodas, knoppas och växa!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: