I huvudet på Rojsdotter

Åsikter, tankar, vardag & fest hos familjen Rojsdotter-Lundqvist.

Allt ska in i munnen

Kategori: Allmänt

Veckan har såhär långt varit händelserik, tycker jag. Den började ju väldigt bra med pedikyr och fika med bästaste Hedvig och igår var jag in till stan och köpte en fin blustunika att ha på dopet. (Jag tror i alla fall att jag ska ha den. Om jag inte hittar något ännu finare då, förstås) Sen tog jag en iskall promenad med Jenni och barnen. Hon är så vansinnigt trevlig Jenni. Jag är jätteglad att vi äntligen fick träffas och att vi "fann varandra" med en gång. Det är Kalles och min gamla jobbarkompis flickvän. Vi köpte med oss pizza och gick hem till henne och mumsade, pratade och bara hängde med kidsen hela eftermiddagen. När jag lämnat dem, tog Ellen och jag tuben till Östermalmstorg och mötte upp Kalle. Det blev totalspontant ölhäng med honom och 4 av hans arbetskamrater på Scandic´s bar & restaurang. Trevlig lobby... eller vad det nu kallas och trevliga arbetskamrater också. Det blev engelska, då två av dem var från england och jag märkte hur fort man blir ringrostig. Jag pratade ju en del engelska på jobbet men nu har man gått hemma så länge och inte behövt använda språket... oj oj så konstigt det kändes. Bakom oss satt Markolio och snattrade med tre andra killar. Lite kul.

När vi kom hem var Ellen jättehungrig och småtjurig. Hon hade kräkts en del tidigare på dagen och var väl kanske lite uttorkad. Hon åt glumpskt två mål och lekte lite i soffan sedan somnade hon gott för natten. Hon sov sen till 9.20 idag!! Wow. Det var väldigt länge sen. Numera går vi upp ca 8.00-8.15 varje dag. Ellen gör nya saker mest hela tiden tycker jag. Just nu är det väldigt roligt att skrika! Så högt man bara kan i olika tonfall. Jag tror grannarna undrar vad vi gör med vårt barn. Ska hon bli operasångerska kanske? Att dra tag i alla blöjorna när man ligger på skötbordet är en annan favorit och det allra bästa är att stoppa allt i munnen och smaka på. Allt som går att stoppa i munnen, stoppas i munnen. Så är det ju i en viss ålder. De utforskar allt via smak och så. Stortårna är en annan favorit att stoppa i munnen!

Ellen roar sig

Idag blir det lite dammsugning här, för det har jag fått skjuta på och så måste jag fortsätta med min motioncykling och mina ryggövningar, för min rygg är verkligen helknas! I morgon ska jag till Eva-Li på pastasalladslunch med alla mammorna och barnen från föräldrargruppen. Det ska bli roligt. Nu har vi ju lite nytt att planera också för Malena i gruppen har bokat in oss allesammans på en kryssning den 26 april. Det är bara en dagskryssning men är ändå ett superkul initiativ, tycker jag. Dessutom ska många ha med sig sambon också, det blir ju lite roligt för papporna att få träffa varandra. Kalle ska med för det är hans pappadag ju!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: