I huvudet på Rojsdotter

Åsikter, tankar, vardag & fest hos familjen Rojsdotter-Lundqvist.

En dag på Yxlö

Kategori: Allmänt

Igår tog Kalle en härlig film på Ellen när hon "dansar" till musik. Hon har i runda slängar två moves. Den ena är att sakta gunga från sida till sida och det andra är att guppa upp och ner (typ knäböj i snabb takt) båda hållandes i vardagsrumsbordet. Beroende på takt och fart på musiken växlar hon dessa i mellan. Ser dödscoolt ut. Hon är bedårande och jag är sur som inte förstår hur man lägger upp film här.

Igår var vi ut till Yxlö för att hälsa på Kicki & Björn. Vi fikade först på deras uteplats trots att det blåste och var mulet, satt och snackade ett bra tag men blev till sist iskalla. Ellen utforskade skogsträdgården grundligt, samlade pinnar, plockade en flugsvamp och åt blåbär. Hennes skor hade vi glömt hemma så strumporna var svarta och byxorna blöta men hon hade himla kul.

Ellen under bordet

med pinne i munnen

Löv

ute och går

På kvällen grillade vi hemmagjorda hamburgare och satt inne och mös resten av tiden då det blev riktigt höstlikt fram på eftermiddagen. Stugan de har (inom familjen) har inte el eller vatten så det var väldigt spartanskt och mysigt. Öppen spis, levande ljus och gasolspis. Har man bara något ställe att hämta vatten på (som dom har) så går det ju alldeles utmärkt. Jag skulle också vilja ha ett sånt ställe framöver. Inte lika stort som vår förra sommarstuga dock. Vi kom hem vid 22.45 ungefär igår och Ellen hade inte sovit så jättemycket så hon vaknade inte förrän 9.30 idag! Det gillar jag inte riktigt men det blir lätt så när hon inte får sova sina långa stunder mitt på dagen. Idag har hon också blivit sömnstörd eftersom vi åkte till Farsta C och gick sen till vårdcentralen och därefter åkte jag till Maxi och handlade. Ellen sov bara de korta stunderna som hon satt i bilen. NU, klockan 18.30 så somnade hon äntligen. Fast nu vill jag ju inte att hon sover för länge för då sover hon väl inte bra i natt sen.

Nu ska jag fixa lite middag, frågan är vad jag ska hitta på idag?

Kommentarer

  • Michalw säger:

    Ska du lägga in film på bloggen så måste du först lägga upp filmen på antingen Videofyme eller Youtube. Sen finns det en inbäddningskod som du klistrar in i rutan som dyker upp när du klickar på HTML-knappen när du skapar inlägget.



    Sådär dansade Robin med när han var liten btw, han gjorde det till Iron Maiden hehe

    2010-08-17 | 21:52:17
    Bloggadress: http://michalw.blogg.se/

Kommentera inlägget här: