I huvudet på Rojsdotter

Åsikter, tankar, vardag & fest hos familjen Rojsdotter-Lundqvist.

Mumsig pasta med oxfilé

Kategori: Allmänt

Igår när Kalle kom hem lagade vi en av våra favoriträtter. Pasta pappardelle med oxfilé, grön sparris, svampsky och parmesan. Till det drack vi ett gott rödvin och myste en liten stund. Ellen var på gnällhumör och ville inte alls sitta med oss och äta (hon fick majskrok) så det blev en ganska kort stund som vi fick njuta men gott var det!

Pappardelle med oxfilé

Idag har vi tagit en ganska så lång promenad och tittade bland annat på odlingslott-stället som vi ställt oss i kö till. Vi pratade lite med ett par stycken som var där och rensade lite fjolårsris och annat. De verkar trevliga och hoppades att vi skulle få en plats. Eftersom det kommer dröja med radhus kan en odlingslott vara väldigt rolig att ha, så man får lite ekologiska egenodlade grönsaker och bär. Jag har stora planer men försöker att hålla tillbaka drömmarna lite för det är inte alls säkert att vi får någon plätt och då står man där med alla drömmarna.

Eftersom vi inte har planerat in något under påsken förutom en middag med goda vänner på söndag så blir det nog rätt lugnt i helgen. Lek med Ellen, god mat och lite påskgodis på kvällen, någon film kanske. Vi ska väl försöka få tummen ur och rensa lite i förråden. Får lite struktur och koll på vad vi har och vart vi har det. Men först ska jag kolla Facebook.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: